“Som bodybuilding atlet er det som i alle andre sportsgrene vigtigt at vedligeholde sit gear. Hele tiden sikre sig at alle progressions processer fungerer optimalt, og derved hjælper mod bedst mulige resultat. Derfor har jeg været utrolig glad for den yderst professionelle og effektive behandlinger.

Ronni har hjulpet mig op mod DM, med at sikre hurtige restitution, mindske risikoen for skader, samt hjulpet mig med smidighed i muskulaturen for at mine poseringer sad bedst muligt på scenedagen. Ronni har mine varmeste anbefalinger, hvad enten man er professionel eller blot har en almen belastet krop.

Han er en yderst behagelig person, og man føler sig i meget trygge og kyndige hænder.”

– Christina

“Jeg har brugt Ronni, Herning Sportsklinik både som ren selvforkælelse i perioder hvor kroppen var træt og havde brug for at blive løsnet op, men også som i perioder op mod stævne hvor jeg har fået både massage og cupping for at øge restitution og øge blodtilførsel for endnu bedre at kunne præstere. Ronni er altid meget professionel og har øje for den bedste behandling for netop det du har brug for. Jeg giver Ronni mine varmeste anbefalinger.”
– Tina

9045F6B9-82EA-4708-94AB-05C3BBB12D68

“En STOR anbefaling til Ronni!
Kunne begynde at mærke at, kroppen var blevet meget ”træt” efter mange timers træning. Havde derfor brug for at få en hurtig restitution, så jeg var klar til en lang weekend med hård træning i KBH.
Jeg fik derfor fat i Ronni, hvor vi brugte en god halv time, på at få løsnet op i overkroppen. Ronni er virkelig god og hurtig til at finde de ØMME steder! Selvom min sportsgren (klatring) er meget atypisk, så virkede det ikke til at være noget problem at finde de omtalte ØMME! Steder. Virkelig godt! Og når man beder ham om at tage fat, så er det svært at finde ud af hvem der har det hårdest. Der bliver løsnet virkelig godt op.
Efter at have fået det hele løsnet op, fik jeg sat kopper på. Igen, så blev de sat steder jeg ikke regnede med, der kunne være noget, som gjorde ondt!
Da jeg gik derfra, var jeg virkelig øm i stellet. På en rigtig god måde! Det endte med at blive en rigtig god weekend! Den trætte fornemmelse i kroppen var som blæst med vinden, og 10 timers træning på 2 dage føltes bare virkelig godt!
KÆMPE ros til dig Ronni! Vi ses igen!!”

– Kristian Olesen

Herning Sportsklinik